rnrnrn
بايد براي بهبود وضعيت تجاري سازي دانش در ايران تلاش شود

بايد براي بهبود وضعيت تجاري سازي دانش در ايران تلاش شود

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



بايد براي بهبود وضعيت تجاري سازي دانش در ايران تلاش شودReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:

nپروفسور علي اكبر جلالي روز چهارشنبه در همايش ابزارهاي نوين كسب و كار در فضاي مجازي ايران در دانشگاه آزاد مشهد افزود: براي اين كار بايد دانشجويان را به تجاري كردن دانسته ها و دانش خود، تشويق كرد.
nوي اظهارداشت :چرا در كشور ما اين همه مقاله آي اس آي توليد مي شود اما يك تلفن همراه ايراني نداريم كه بتواند در بازار تلفن همراه دنيا حرفي براي گفتن داشته باشد.
nوي با تاكيد بر تجاري كردن دانسته ها و دانش گفت:اقتصاد جهان در فضاي برند، تحول يافته و برندينگ مثل كاشت يك دانه گردوست كه سالها بايد در انتظار ماند تا ميوه بدهد و مستلزم گذر زمان است


————————————-

n.
nوي با بيان اينكه در جهان كنوني هيچ راهي جز توليد اشتغال از طريق فناوري اطلاعات نداريم، گفت:هر شغلي كه پايه آن آي تي( IT) نباشد در جهان آينده محكوم به نابودي است اما در اين شرايط، ما حتي زيرساخت اجراي برنامه هايمان را هم نداريم.
nوي افزود: راهكار حل مشكل اقتصاد در ايران، توسعه شهرهاي الكترونيك به روز است و در اين ميان، مشهد،كارگاه آموزشي فناوري اطلاعات است.
nپرفسور جلالي گفت:بايد به جايي برسيم كه زائران، مسافران و گردشگران مشهدي از اين شهر به عنوان سوغات چند تا اپلي كيشن ببرند و اگر اين كار را بكنيم شهرهاي كوچك تحت تاثير قرار مي گيرند.
nوي از وضعيت آموزش فناوري اطلاعات نيز انتقاد كرد و افزود:چرا رسانه ملي ما در كنار راه اندازي راديو تجارت و شبكه بازار اين امور را آموزش نمي دهد؟
nاين استاد برجسته IT در ادامه گفت:اگر مسوول بودم به جاي يارانه، به مردم پهناي باند مي دادم ، اكنون در ايران ۴۵ ميليون كاربر اينترنت وجود دارد اما سرعت اينترنت ما از كشورهاي مانند افغانستان و يمن هم پايين تر است.
nوي با نامناسب خواندن وضعيت اينترنت در ايران گفت:سرعت اينترنت در كشورمان به قدري پايين است كه اگر صد برابر هم افزايش يابد باز هم در سطح متوسط جهاني قرار نمي گيريم.
nوي بسته شدن برخي شبكه هاي اجتماعي نظير فيس بوك را مفيد ندانست و گفت:مطابق آمار پليس ايران در كشور ما نسبت جرايمي كه توسط كاربران ايراني در فضاي شبكه هاي مجازي اتفاق مي افتد به اين ترتيب است كه ۸۱ درصد اين جرايم مالي، ۱۳ درصد اخلاقي، سه درصد سياسي و دو درصد سرگرمي است.
nاو افزود: اين در حالي است كه ۴۱ درصد كاربران شبكه هاي مجازي ايران به دنبال جمع آوري اطلاعات، ۱۹ درصد به دنبال كسب خدمات بانكداري و ۱۶ درصد به دنبال دانلود مطلب بوده اند.
nوي گفت:اين آمارها نشان مي دهد كه وضع كاربران اينترنتي و فعالان شبكه هاي مجازي در كشور ما خوب است.
nوي بيان كرد:از فيس بوك نبايد نگران باشيم زيرا علم كنوني ثابت كرده كه ۵۰ درصد عملكرد موفق افراد به همكاري آنها با يكديگر بستگي دارد يعني افراد در دنياي آينده حتما بايد در شبكه هاي اجتماعي عضو باشند.
nوي گفت:الان در دنيا وضعيت به گونه اي است كه نسل جديد در حال خروج از فيس بوك است و تنها ۲۶ درصد افراد در اين شبكه اجتماعي حضور دارند و بقيه به دنبال حضور در شبكه هاي اجتماعي تخصصي هستند.
nوي داشتن دغدغه امنيت در شبكه هاي اجتماعي را مفيد دانست و افزود: شبكه هاي اجتماعي،يك سره در اختيار استكبار جهاني نيست به طور مثال در جنگ ۳۳روزه فلسطين و صهيونيست ها اگر شبكه توئيتر نبود فلسطيني ها بسيار بيشتر زيان مي ديدند.

مطلب پیشنهادی:   مدیرکل کار و رفاه اجتماعی مازندران: کارگر مازندرانی با 10 اختراع نمونه کشوری شد

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!