rnrnrn
برقراری ارتباط دستگاه‌های بی‌سیم بدون نیاز به باطری

برقراری ارتباط دستگاه‌های بی‌سیم بدون نیاز به باطری

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



برقراری ارتباط دستگاه‌های بی‌سیم بدون نیاز به باطریReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:
n n

n

nمحققان دانشگاه واشنگتن با اختراع یک تکنیک جدید ارتباطی شرایطی را فراهم کردند که دستگاه های وایرلس بدون نیاز به باطری با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

n

n

nبه گزارش خبرگزاری مهر، این تکنیک که از آن با عنوان "پراکنش انرژی پیرامون" از تلویزیون و شبکه های سلولی که ۲۴ ساعته اطراف ما استفاده می کند.

n

nشبکه سلولی شبکه‌ مخابرات رادیویی است که ناحیه تحت پوشش آن به بخش‌های متعددی که سلولها نامیده می‌ شود تقسیم شده که درون هر کدام از سلولها یک ایستگاه‌ فرستنده-گیرنده در موقعیت ثابتی قرار داده شده تا با کاربران درون سلول ارتباط برقرار کند. این سلولها متصل به هم پوشش رادیویی برای یک منطقه گسترده جغرافیایی را فراهم می‌آورند. شبکه سلولی امکان اینکه تعداد زیادی سامانه بی سیم قابل حمل (به عنوان مثال تلفن همراه) در هر نقطه از شبکه با یکدیگر از طریق ایستگاه‌ های پایه ارتباط برقرار کننند را بوجود می ‌آورد


————————————-

n.

n

nبراساس این تکنیک جدید محققان دانشگاه واشنگتن، دو دستگاه وایرلس می توانند با انعکاس سیگنالهای موجود برای تبادل اطلاعات بدون نیاز به منبع انرژی استفاده کنند.

n

nمحققان اظهار داشتند که آنها دستگاه های کوچک و بدون باطری با آنتن ساخته اند که می تواند سیگنال تلویزیون را شناسایی کرده، مهار سازد و انعکاس دهد و پس از آن این سیگنال توسط سایر دستگاه های مشابه دریافت می شود.

n

nاین فناوری می تواند یک شبکه از دستگاه ها و حسگرها را برای ارتباط بدون نیاز به منبع انرژی یا توجه انسانی فعال کند.

مطلب پیشنهادی:   تازه ترین گجتها در نمایشگاه فناوری برلین/ از ساعتهای هوشمند تا تلویزیون98 اینچی

n

nشیام گولاکوتا استاد علوم رایانه ای و مهندسی دانشگاه واشنگتن گفت: ما می توانیم هدف سیگنالهای وایرلسی که درحال حاضر اطراف ما وجود دارد را باز تعریف کنیم که هم منبع انرژی و هم یک رسانه ارتباطی باشد.

n

nوی ابراز امیدواری کرد که این تکنیک بتواند در حوزه های مختلفی از جمله رایانه های پوشیدنی، خانه های خوشمند و حسگر شبکه های متکی به نیروی خود، کاربرد داشته باشد.

n

nمحققان اظهار داشتند که از این فناوری می توان در دستگاه هایی که به باطری متکی هستند چون تلفنهای هوشمند نیز استفاده کرد و می توان تنظیمات آن را طوری تعریف کرد که وقتی باطری تمام می شود، تلفن هنوز قابلیت ارسال و دریافت پیام را داشته باشد، عملکردی که با اتکا به انرژی سیگنال تلویزیون اجرایی می شود

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!