rnrnrn
تجاری سازی نوآوری ها در اولویت سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی است

تجاری سازی نوآوری ها در اولویت سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی است

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



تجاری سازی نوآوری ها در اولویت سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی استReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، احمد اکبری در نشست نمایندگان مردم استانهای آذربایجان شرقی و غربی در مجلس شورای اسلامی با وزیرعلوم و معاونان این وزارتخانه به تشریح فعالیت های سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران پرداخت و گفت: حمایت از نوآوران و پژوهشگران کشور در سطح ملی و بین المللی، تقویت ارتباط نهادهای تحقیقاتی و فناور با مراکز صنعتی دولتی و غیردولتی محورهای اصلی فعالیت این سازمان است.
————————————-

n

وی یادآور شد: سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران دارای هشت پژوهشکده است و مرکز میکرو ارگانسیم صنعتی به عنوان یکی از مراکز مهم تحقیقاتی این سازمان در سال ۱۳۶۱ تاسیس شده است و چندین مرکز تحقیقاتی نیز به زودی به بهره برداری می رسد.

n

اکبری در معرفی برخی اقدامات سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران به اجرای بیش از ۴۲ طرح پایلوت صنعتی، راه اندازی آزمایشگاه های مرجع و تخصصی در زمینه های مختلف و انجام فعالیت های مهم در زمینه های ماهواره، بیوتکنولوژی، تجهیزات پزشکی، ماشین های صنعتی و فرآیندهای شیمایی و غذایی اشاره کرد.

n

معاون وزیرعلوم در زمینه ارزیابی طرح های پژوهشی و اختراعات علمی توسط سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران نیز گفت: تاکنون ۵۰ طرح راهبردی در عرصه های ملی در این سازمان به اتمام رسیده است.

n

وی خاطرنشان کرد: سازمان پژوهش های علمی و صنعتی تاکنون ۲۶ دوره جشنواره بین المللی خوارزمی را با موفقیت برگزار کرده است و در اسفندماه امسال نیز بیست و هفتمین دوره آن را برگزار خواهد کرد.

مطلب پیشنهادی:   معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در بخش تجاری‌سازی شرایط مساعدی دارد

n

اکبری افزود: وزارت علوم، مسئولیت هماهنگی با ۱۰ سازمان بین المللی را به سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران واگذار کرده است و دفتر مرکزی ارتباط با صنعت و دفتر کارآفرینی دانشگاه ها و تجاری سازی نیز در این سازمان مستقر است.

n

وی به فعالیت مرکز کلکسیون قارچ ها و باکتری های صنعتی ایران از سال ۱۳۶۱ در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران اشاره کرد و اجرای اولین طرح پایلوت بیوتکنولوژی در سال ۱۳۶۸ توسط این سازمان را یک اقدام زیربنایی دانست.

n

به گفته اکبری، دبیرخانه طرح های کلان ملی سازمان پژوهش ها در ماههای اخیر تاسیس شده است و این سازمان هم اکنون چهار طرح ملی در حال انجام و ۱۴ طرح نیز در دستور کار شورای عالی علوم ، تحقیقات و فناوری (عتف ) دارد.

n

وی انجام طرح های کلان تهیه کلرومتالها از گازهای طبیعی، تونل باد افقی و تونل باد عمودی را به عنوان دیگر اقدامات پژوهشی این سازمان معرفی کرد.

n

رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران شمار دانشجویان تحصیلات تکمیلی این سازمان پژوهشی را ۳۵۰ نفر ذکر کرد و گفت که این دانشجویان به صورت پژوهش محور تحصیل می کنند.

n

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!