rnrnrn
تکلیف دولت دهم در زمینه شرکتهای دانش بنیان/ ۲ دلیل اجرا نشدن قانون حمایت از شرکته

تکلیف دولت دهم در زمینه شرکتهای دانش بنیان/ ۲ دلیل اجرا نشدن قانون حمایت از شرکته

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



تکلیف دولت دهم در زمینه شرکتهای دانش بنیان/ 2 دلیل اجرا نشدن قانون حمایت از شرکتهReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:
n n

nتکلیف دولت دهم در زمینه شرکتهای دانش بنیان/ ۲ دلیل اجرا نشدن قانون حمایت از شرکتها

n

nمعاون پژوهش و فناوری وزارت علوم معافیت مالیاتی و تاخیر در تصویب اساسنامه صندوق نوآوری را از جمله عوامل اجرایی نشدن قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان ذکر کرد و گفت: بر اساس آیین نامه اجرایی این صندوق قرار بود تا دبیرخانه‌ای برای ارزیابی و تشخیص شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شود که در این زمینه اختلافاتی ایجاد شده که باید از سوی معاون حقوقی ریاست جمهوری شفاف سازی شود
————————————-
.

n

n

n

nبه گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد مهدی نژاد در نشست خبری امروز سه شنبه با بیان اینکه تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان کشور تا سه سال آینده باید به ۲۰هزار شرکت برسد، افزود: هنوز در بخش حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برخوردهای سلیقه‌ای صورت می‌گیرد و با اینکه از نظر قانون کمبودی نداریم ولی در اجرای قانون دچار مشکل هستیم. 

n

nمعاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به مشکلات اجرا نشدن قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: معافیت مالیاتی یکی از مشکلات اجرای قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است.

n

nوی افزود: تاکنون در تفهیم این قانون به برخی ادارات مالیاتی با مشکل مواجه بودیم.

n

nوی مشکل پوشش بیمه‌ای و ازدیاد جهشی شرکت‌های دانش‌بنیان را از دیگر مشکلات برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برشمرد و ادامه داد: قرار بود که اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی از سوی شورای عتف تهیه و به هیات وزرا ارسال شود که این اساسنامه در اردیبهشت سال ۹۰ به هیات دولت ارسال شد و در پایان سال اساسنامه‌ای به تصویب رسید که با آنچه در شورای عتف مصوب شده بود تفاوت بسیاری داشت.

مطلب پیشنهادی:   تجاری‌سازی بیش از ۱۸۷ دانش فنی در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان

n

nمهدی نژاد ادامه داد: از اواخر سال ۹۱ صندوق شکل گرفت ولی پولی که برای این صندوق در نظر گرفته شده بود، موجود نبود.

n

nمعاون پژوهش و فناوری با اشاره به تصویب آیین نامه اجرایی این صندوق در سال ۹۱، خاطر نشان کرد: بر اساس این آئین‌نامه تشخیص شرکت‌های دانش‌بنیان و نظارت بر اجرای این آئین‌نامه باید در کارگروه ویژه صورت می‌گرفت ولی در این رابطه نیز اختلافاتی به وجود آمد و با ایجاد دبیرخانه تشخیص و ارزیابی در جای دیگر این اختلافات همچنان وجود دارد.

n

nوی با بیان اینکه باید تکلیف صدور مجوز شرکت‌های دانش‌بنیان از سوی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری به زودی تعیین شود، گفت: در رابطه با صدور مجوز شرکت‌های دانش‌بنیان وزارت علوم که دستگاه اجرایی است باید این کار را انجام دهد ولی در این رابطه نیز اختلافاتی پیش آمده که با مشکلاتی مواجه شده‌ایم و در حال حاضر صدور مجوزها در پارک‌های علم و فناوری انجام می‌شود.

n

nمهدی نژاد شرکت‌های دانش‌بنیان را نهادهای اصلی برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان دانست و افزود: ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف در کشور وجود دارند که اگر یک میلیون از آنها شاغل باشند و یک میلیون نیز جذب بازار سنتی شوند ۲٫۵میلیون دانشجو می‌توانند از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان جذب بازار کار شوند.

n

nمهدی‌نژاد با تاکید بر حرکت دانشگاه‌ها از دانشگاه‌های نسل دوم به سمت دانشگاه‌های نسل سوم اضافه کرد: باید زمینه حرکت به سمت پژوهش‌محور بودن دانشگاه‌ها از طریق شناسایی نیازهای آینده کشور فراهم شود و به همین دلیل به سمت اجرای طرح‌های کلان ملی رفتیم.

n

nمعاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های کلان در دانشگاه‌ها سبب می‌شود حجم زیادی از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی وارد عرصه بازار شوند و برای تکمیل چرخه اجرای طرح‌های کلان بحث ارتباط صنعت و دانشگاه را نیز فعال کردیم به طوریکه در حال حاضر ۲۵۰۰پروژه دکتری از سوی ۷هزار دانشجوی دکتری به صورت سفارشی دستگاه‌های اجرایی انجام می‌شود و بیش از سه هزار پروژه قرارداد بین دانشگاه‌ها و صنایع انجام شده است.

مطلب پیشنهادی:   الجی رونمایی از LG Pay را تا ۲۰۱۷ به تاخیر انداخت

n

nمعاون پژوهش و فناوری وزیر علوم اظهار داشت: در حال حاضر در ۸ دانشگاه مجوز ارائه دکترای پژوهش‌محور داده شده است و در بقیه دانشگاه‌ها نیز این دوره راه‌اندازی می‌شود.

n

nوی گفت: بر اساس آئین‌نامه ارتقاء نیز بحث تولید نظری در علوم انسانی، فرصت‌های مطالعاتی و تشویق مقالات بهبود یافته است.

n

n

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!