rnrnrn
جزئیات ساخت خوراک دهنده خودکار میز لرزان صنعتی در کشور

جزئیات ساخت خوراک دهنده خودکار میز لرزان صنعتی در کشور

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



جزئیات ساخت خوراک دهنده خودکار میز لرزان صنعتی در کشورReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:
n

n

nدو دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شده‌اند برای دستگاه میز لرزان که در صنایع معدنی، عمرانی و شیمیایی کاربرد فراوان دارد، یک خوراک دهنده (Feeder) خودکار بسازند.

n

n

nبه گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، میز لرزان یک دستگاه آرایش ثقلی است که از آن برای آرایش مواد ریزدانه و گاهی آرایش نهایی مواد در صنایع معدنی، عمرانی و شیمیایی استفاده می‌شود.


————————————-

nاین میز از یک سطح مستطیل شکل تشکیل شده است که خوراک اولیه از بالا بر روی آن ریخته شده و در مرحله بعدی نیز آب شستشو به آن اضافه می‌شود؛ دستگاهی که این دو جوان طراحی کرده و ساخته‌اند می‌تواند به صورت خودکار میزان این ماده جامد و مایع را تعیین کند.

n

n

nسطح شیب‌دار میز لرزان با خوراکی که به آن داده شده است، به آرامی به جلو و به تندی به سمت عقب حرکت می‌کند که در نتیجه آن ذرات جامد بر روی سطح در امتداد طول به جلو پرتاب می‌شوند. ذرات سنگین‌تر در این حرکت به قسمت محصول پر عیار می‌روند و مواد سبک‌تر نیز عرض میز را طی کرده و در بخش مواد باطله ریخته می‌شوند.

n

n

nجعفر شهریور – یکی از دو طراح این دستگاه – در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره خوراک دهنده مکانیزه میز لرزان توضیح داد: این خوراک دهنده می‌تواند میزان جریان ورودی به میز لرزان را تنظیم کند که شامل هر دو ماده جامد و مایع آن است.

مطلب پیشنهادی:   دوره آموزشي توسعه كارآفريني

n

n

nبه گفته وی ممکن است در نگاه اول ساخت چنین دستگاهی ساده به نظر برسد اما تمامی خوراک دهنده‌هایی که در کشور استفاده می‌شوند، وارداتی هستند.

n

n

nشهریور ادامه داد: این دستگاه از چهار قسمت اصلی بدنه، سنسورها، قیف جامد و قیف سیالات تشکیل شده است که قیف‌ها با استفاده از سنسورها و نوسانات آن می‌توانند میزان ماده جامد و سیال مورد نیاز میز لرزان را محاسبه کنند.

n

nچهار موتور نصب شده بر روی این دستگاه، مسوولیت نوسان این میز را بر عهده دارند که بسته به اینکه میز در چه صنعتی و با چه کاربردی به کار گفته شده است، می‌توانند ذرات خروجی و ورودی دستگاه را کم و زیاد کنند.

n

n

nبه گفته این جوان فناور، استفاده از این دستگاه به مدیران دو معدن سیلیس در کشور پیشنهاد شده که با اقبال آنان مواجه شده است.

n

n

nاو و همکارش در این طرح – یونس شکاریان – معتقد هستند که می‌توان نمونه پیشرفته‌تر این خوراکده مکانیزه را نیز با ویژگی ضد خوردگی به شرط آغاز یک پروژه بین رشته‌یی، در کشور طراحی و تولید کرد.

n

n

nشهریور که نمونه نیمه صنعتی این دستگاه را با کمک اداره کل انجمن‌های علمی و امور المپیادهای دانشگاه امیرکبیر ساخته است، افزود: هزینه ساخت نمونه کاربردی این دستگاه در صنعت، به ابعاد میز لرزانی که پس از فیدر قرار می‌گیرد و حجم کار آن بستگی دارد؛ هر چه میز لرزان بزرگتر باشد و به خوراک بیشتری احتیاج داشته باشد، هزینه ساخت فیدر آن نیز بالاتر می‌رود.

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!