rnrnrn
طرح تولید پوست مصنوعی در اصفهان تجاری سازی می شود

طرح تولید پوست مصنوعی در اصفهان تجاری سازی می شود

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



طرح تولید پوست مصنوعی در اصفهان تجاری سازی می شودReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:

n'صبیحه سلیمانیان زاد' روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار علمی ایرنا اظهار كرد: نخستین بار در كشور طرح تحقیقاتی تولید پوست مصنوعی برای انسان توسط این پژوهشكده تعریف و اجرا شده و هم اكنون آماده تجاری سازی است.
nوی افزود: ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تجاری سازی این طرح موافقت كرده و مراحل اجرایی آن در حال پیگیری است


————————————-

n.
nوی با تاكید بر اینكه تولید پوست مصنوعی یكی از نیازهای مبرم كشور در عرصه پزشكی و سلامت انسان است، تصریح كرد: دانش فناوری این موضوع اكنون در اختیار دو كشور دنیا قرار دارد و ایران نیز در حال پیوستن به كشورهای صاحب این فناوری است.
nرییس پژوهشكده زیست فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: نمونه های آزمایشی این طرح توسط اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان تولید و بر روی تعدادی از بیماران بویژه در موارد سوختگی پیوند داده شد كه جواب آن مثبت و رضایت بخش بوده است.
nسلیمانیان زاد با اشاره به اینكه طرح تولید پوست مصنوعی یكی از هشت پروژه تحقیقاتی موفق پژوهشكده زیست فناوری بوده است افزود: در حال رایزنی با نهادهای مرتبط برای تجاری سازی سایر ایده ها هستیم.
nوی با اشاره به اینكه ۱۸۷ میلیون تومان برای اجرای این پروژه های تحقیقاتی هزینه شده ادامه داد: برخی از این دستاوردها شامل بهبود تولید بیوگاز و بیواتانول، طراحی و ساخت كیت تشخیص سریع و دقیق قارچ های پوسیدگی ریشه درختان و ساخت بیوسنسور حساس بر پایه DNA جهت تشخیص سرطان است.
nوی بیان كرد: این پژوهشكده چهار طرح كلان ملی را به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیشنهاد كرده كه در حال بررسی و اقدام است.
nوی این چهار طرح را تولید واكسن های نسل جدید حیوانی با استفاده از فناوری DNA نوتركیب، ساخت كیت های تشخیص سریع و دقیق بیماریهای قارچی گیاهی، تولید سوخت و حلال از ضایعات لیگنوسلولزی كشاورزی و فروشویی زیستی فلزات با ارزش از ذخائر معدنی و كنستانتره های كم عیار عنوان كرد.
nسلیمانیان زاد تصریح كرد: پژوهشكده زیست فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان چهار طرح تحقیقاتی جدید را در زمینه های بایو اپتیك، رایانه های زیستی، تولید تركیبات ضدیخ از منابع زیستی و تولید بایو سنسورها در دستور كار دارد.
nوی با اشاره به اینكه بیشتر تحقیقات این مركز در زمینه زیستی مواد و مواد دندانی، زیستی صنعتی، زیستی جانوری و زیستی مواد غذایی است گفت: برنامه بلندمدت این پژوهشكده شامل سالم و ایمن سازی مواد غذایی و افزایش طول عمر نگهداری آنها و تولید محصولات سازگار با بدن انسان مانند ایمپلنتها ست.
nپژوهشكده زیست فناوری و مهندسی زیستی دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف توسعه تحقیقات بین‌رشته‌ای و تجمیع فعالیت‌های پژوهشی مرتبط با زیست فناوری و مهندسی زیستی در سال ۱۳۸۷ راه‌اندازی شد.
nاین پژوهشكده از ۹ گروه پژوهشی در حوزه‌های مختلف صنعتی، كشاورزی، محیطی، دارویی و پزشكی تشكیل شده است.

مطلب پیشنهادی:   ساخت سامانه‌ رباتیک پایش تاسیسات زیردریایی در کشور

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!