rnrnrn
وجود سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در این جشنواره

وجود سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در این جشنواره

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



وجود سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در این جشنوارهReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:

nدکتر سلطانخواه معاون علمی وفناوری رئیس جمهور

n

n

nوجود سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در این جشنواره، نشان از توجه به تجاری‌سازی اختراع و دستاوردهای پژوهشی و فناوری دارد. آنچه به تلاش‌های نوآوران کشور معنی می‌بخشد به ثمر رسیدن و نتیجه گرفتن از این سرمایه‌گذاری فکری در قالب واحدهای تولیدی و افزایش سطح زندگی و رفاه مردم است.

n


————————————-

n

nدر فرآیند رشد و تکامل دانش و فناوری، نگاه برون‌مرزی و توجه به روند همکاری‌ مابین ملل ، جایگاه ویژه‌ای دارد که هم در نظام ملی نوآوری بدان پرداخته می‌شود و هم در نظریه‌های جدید از جمله توسعه دیپلماسی علمی و فناوری، دارای اعتبار است. فلسفه اصلی همکاری‌های بین‌المللی، فراگیر شدن عقلانیت و هم‌افزایی فرا ملّی است که رابطه مستقیمی با توانایی، ساماندهی، رقابت‌پذیری و فعالیت همه جانبه دارد. شرط ورود به این عرصه، توانایی و مهارت و پیش شرط آن حاکمیت نگاه عمیق و درک روابط پیچیده مابین ملل در دنیای پرتلاطم کنونی است.
nهم از اینرو است که در پنجمین سال برگزاری جشنواره نوآوری و شکوفایی و با درک بلوغ ادراکی و تشکیلاتی و اعتماد به توانمندی برگزارکنندگان و باور به محتوای فعالیت مخترعان و نوآوران کشور، برنامه‌ریزی بین‌المللی کردن این جشنواره با تمامی توان پیگیری شد و امروز شاهد ثمرات آن هستیم.
nدر ورای بین‌المللی کردن این جشنواره، این هدف اساسی را پیگیری می‌کنیم که جوانان میهن اسلامیمان در مقایسه، خود را ارزیابی نموده و اعتماد به نفس یافته و اقدامات اساسی و بنیادی‌تر را پیگیری نمایند، همکاری علمی و فناوری در این قشر افزایش یابد و بستری از قدرت‌نمایی ملی با ارائه آخرین دستاوردهای حاصل از خلاقیت مردم مسلمان میهنمان به نمایش درآید. سازمان‌ها و تشکیلات مهم مخترعین در دنیا و بزرگان اختراع و نوآوری از نزدیک شاهد دستاوردهای بیشمار کشورمان باشند و توانمندی این نسل فرهیخته را در سرای خود یادآوری نمایند.
nدر اولین سالی که این جشنواره بصورت رسمی بین‌المللی شده است شاهد حضور بیش از ۶۰ مخترع از ۳۱ کشور دنیا هستیم. تشکل‌های مهم جهانی همچون سازمان جهانی مالکیت فکری WIPO، فدراسیون بین‌المللی اتحادیه مخترعان IFIA، سازمان جهانی صنعت، تحقیقات و فناوری WITRO، اتحادیه ارتقاء نوآوری کره، سازمان حمایت از زنان مخترع، سازمان تجاری‌سازی اختراعات لهستان و فدراسیون مخترعین سوئد حضور پیدا می‌کنند و به همراه نهادهای دیگر که جمع آن بالغ بر ۱۷ نهاد می‌شود با ارائه مدال و مدارک اعتباری از برگزیدگان این جشنواره حمایت معنوی به عمل می آورند.
nوجود سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در این جشنواره، نشان از توجه به تجاری‌سازی اختراع و دستاوردهای پژوهشی و فناوری دارد. آنچه به تلاش‌های نوآوران کشور معنی می‌بخشد به ثمر رسیدن و نتیجه گرفتن از این سرمایه‌گذاری فکری در قالب واحدهای تولیدی و افزایش سطح زندگی و رفاه مردم است. انگیزه بخشیدن به محققان جوان میسر نخواهد شد مگر آنکه در میادینی با این وسعت شرکت کنند و خود را با بازار چه داخلی و چه بین‌المللی در تمامی زمینه‌ها همگام ببینند.
nبستر رشدی که با حضور میهمانان برجسته خارجی فراهم شده است ما را برآن داشت تا در قالب کارگاه آموزشی برای بخش تبادل نظرات نیز برنامه‌ریزی نماییم. ارائه ۶ کارگاه‌ آموزشی توسط متخصصان و مدیران با تجربه این کشورها فضایی است که برای جوانان و متخصصان ایرانی فراهم آمده تا زمینه تبادل نظر و گفتگوی صمیمانه و رو در رو داشته باشند و با شیوه‌های تجاری‌سازی در سایر کشورها نیز آشنا شوند.
nامیدواریم تجربه بین‌المللی شدن این جشنواره مهم در سالهایی که شاهد رشد، جهش و شکوفایی علمی و فناوری کشور هستیم، هم اثرگذاری داخلی و هم تأثیرگذاری خارجی گسترده‌ای بهمراه آورد.

مطلب پیشنهادی:   صادرات ۹۰۰ میلیون دلار خدمات دانش بنیان

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!