rnrnrn
چاپ غذای ۳ بعدی برای فضانوردان عازم مریخ

چاپ غذای ۳ بعدی برای فضانوردان عازم مریخ

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



چاپ غذای 3 بعدی برای فضانوردان عازم مریخReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:
nسازمان فضایی ناسا به منظور اعزام فضانوردان به مریخ از تحقیقاتی حمایت می‌کند که بتواند راه حلی برای تأمین غذای آنها در طول این مأموریت طولانی ارائه کند، در این میان یک راه حل عجیب وجود دارد و آن هم تولید غذای سه بعدی با فشرن یک دکمه است.

n

n

nبه گزارش خبرگزاری مهر، محققانی که در حال حاضر روی تولید غذای با استفاده از چاپگرهای سه بعدی کار می کنند امیدوارند بتوان از این فناوری برای تغذیه جمعیت گرسنه روی زمین استفاده کرد


————————————-

n.

n

nشرکت تحقیقات مواد و سیستمها مستقر در تگزاس با دریافت یک بودجه ۱۲۵ هزار دلاری از ناسا قرار است چاپگر سه بعدی بسازد که غذای مغذی و مزه دار مناسب فضانوردان تولید کند. این چاپگرها با استفاده از دستورالعملهای دیجیتال به ترکیب پودرها می پردازد تا غذایی تولید کند که ساختار و بافت آن به غذای طبیعی شباهت داشته باشد.

n

nاوایل ماه جاری میلادی، این پروژه در اجلاس "انسانها به مریخ" که در واشنگتن برگزار شده بود، مطرح شد. در این جلسه یکی از مهندسان این شرکت و مدیر این پروژه چگونگی شکل گیری این را تبیین کرد و اظهار داشت که از یک چاپگر سه بعدی برای چاپ شکلات برای همسرش استفاده کرده است.

n

nاین تجربه شکلاتی موجب شد که این شرکت به سایر انواع غذاهایی که می توان آنها را چاپ کرد، فکر کند. در حال حاضر یک چاپگر فضایی غذا به واقع وجود ندارد، این امر هنوز در مرحله طرح است و شرکت تحقیقات مواد و سیستمها امیدوار سات تاپایان سال آن را با استفاده از بودجه ناسا بسازد.

مطلب پیشنهادی:   هوش تجاری منتشر شد

n

nبراساس اظهارات دیوید استیتز سخنگوی ناسا، سیستم کنونی غذای فضانوردان ناسا برای دوره زمانی ۵ ساله سفر به مریخ و یا دیگر مأموریتهای طولانی مناسب نیست.

n

nوی افزود: فضانوردان با خود بسته های غذای از پیش آماده شده دارند که شبیه غذاهای آماده به خوردن است، این غذاها مزه چندانی ندارند و به شدت فرآوری شده هستند که این امر ریزمغزی ها را در غذا کاهش می دهد. آنها همچنین انتخاب و یا تنوع ندارند چرا که تمام ترکیبات غذا از پیش تعیین شده است که این امر پس از اقامت یک یا سه ساله در یک کپسول فضایی فلزی و کوچک خود دارای اهمیت می شود.

n

nاین شرکت در طرح پیشنهادی خود اظهار داشته است که غذای سه بعدی را باید بتوان براساس نیازهای غذایی فضانوردان تولید کرد تا هم سلامتی آنها را ارتقا بخشد و هم خستگی و کسالت آنها تخفیف دهد.

n

nدیوید ایروین مدیر تحقیقات این شرکت گفت: یکی از اهداف اولیه این چاپگر پیتزا است چرا که این غذا دارای مواد مغذی و طعمهای مختلفی است. مهمتر از همه این است که پیتزا از چند لایه تشکیل شده که در فناوری چاپ سه بعدی یک اصل کلیدی محسوب می شود.

n

nاین چاپگرها که اخیرا محبوبیت بسیاری یافته اند، اشیاء سه بعدی را با افزودن لایه های مواد روی هم ارائه می کنند. بسیاری از افراد از این چاپگرها برای ساخته همه چیز از اسباب بازیهای پلاستیکی گرفته تا سلاح گرم استفاده کرده اند.

n

n

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!