rnrnrn
لزوم حفظ معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در دولت یازدهم با نگاه به وسعت نظر رهبری

لزوم حفظ معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در دولت یازدهم با نگاه به وسعت نظر رهبری

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



لزوم حفظ معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در دولت یازدهم با نگاه به وسعت نظر رهبریReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:
n

n

nنشست مشترک بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور دکتر سلطانخواه برگزار شد.

n

n

nبه گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر نسرین سلطانخواه، رئیس بنیاد ملی نخبگان در نشست مشترک شورای معاونان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان، دبیران ستادهای فناوری‌های راهبردی، اعضای شورای علمی نخبگان، رؤسای بنیادهای نخبگان استانی گفت: این مراسم تقدیر، تشکر از شخص نیست بلکه برای تشکر از ویژگی‌های برجسته‌ای است که خداوند می‌خواهد آنها پابرجا مانده و استمرار یابند


————————————-

n.

n

n

nوی با تاکید بر این‌که به هیچ وجه در انتخاب همکاران، توجهی به وابستگی گروهی نشد، تصریح کرد: ملاک انتخاب همکاران در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان، شایستگی، لیاقت و پایبندی به ارزش‌ها و خدمت بود، بنابراین تلاش شد کسانی انتخاب شوند که انگیزه اصلی حرکت آنها، تلاش در راه آرمان‌های انقلاب اسلامی و خدمت به مردم و نظام جمهوری اسلامی باشد.

n

n

nمعاون علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: از سوی دیگر حتی همکاران من در ارتباط با جامعه نخبگانی و علم و فناوری نگاه گروهی نداشتند و تلاش آنها نگاه همه جانبه به جامعه علم و فناوری و نخبگانی بود.

n

n

nوی با اشاره به همبستگی، انسجام و همدلی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان گفت: این انسجام و همدلی برای ما یک موهبت بوده و هست.

مطلب پیشنهادی:   اختراعي براي تصفيه هواي تهران!

n

n

nسلطانخواه تصریح کرد: نکته حائز اهمیت این است که ایجاد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان در دولتهای قبلی سابقه نداشتند و برای اولین بار در کشور شکل گرفتند. بنابراین باید تلاش کنیم که این حرکت در دولت آینده هم تداوم یابد.

n

n

nوی تاکید کرد: اگر نگاه دولتمردان آینده با همان وسعت نظر رهبری نسبت به این دو نهاد باشد، انشاءالله در دولتهای بعدی هم فعالیت این دو نهاد ادامه خواهد داشت.

n

n

nمعاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همیشه در بین همکاران بر این موضوع تاکید کرده‌ام که مهم نیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دولت بعدی بماند، بلکه مهم این است که معاونت کارهای ماندگاری انجام دهد.

n

n

nرئیس بنیاد ملی نخبگان ضمن تشکر از مقام معظم رهبری به دلیل اینکه قافله سالار حرکت در مسیر نخبه پروری و علم و فناوری بودند، گفت: همچنین از رئیس جمهور که حقیقتا چنانچه اقدام و پشتیبانی‌های ویژه ایشان نبود، این معاونت و بنیاد پا نمی‌گرفتند و به بلوغ نمی‌رسیدند.

n

n

nوی در ادامه با تشکر از قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، رؤسای بنیادهای استانی نخبگان، اعضای شورای علمی نخبگان، رؤسای ستادهای فناوری‌های راهبردی، معاونان و مشاوران، مدیران معاونت و بنیاد گفت: از دکتر داوودی، دکتر زلفی گل و دکتر واعظ زاده و رؤسای سابق که سنگ بنای معاونت و بنیاد را نهادند، تشکر می‌کنم. همچنین برای دولت آینده آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که بر بنایی که ما نهادیم، بناهای رفیع‌تر بسازنند.

n

n

nدر ادامه این مراسم، دکتر سعید سهراب پور، قائم مقام رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به رضایت نخبگان تحت پوشش بنیاد از عملکرد بنیاد ملی نخبگان گفت: هر ساله تعداد نخبگان تحت پوشش بنیاد افزایش می‌یابد که با اجرای کامل طرح شهاب (شناسایی و هدایت تحصیلی استعدادهای برتر دانش آموزی) خانواده بنیاد وسیع‌تر هم می‌شود.

مطلب پیشنهادی:   تولید ارزان سوخت زیستی با قارچ های اصلاح ژنتیکی شده

n

n

nوی تصریح کرد: رضایت مقام معظم رهبری از فعالیتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان بهترین تقدیر از همکاران است که نشان دهنده تاثیرگذاری فعالیتهای این دو نهاد بوده است.

n

n

nدکتر حسینی، معاون فرهنگی و امور نخبگان در این مراسم گفت: توجه به اسناد بالادستی، تکریم نخبگان، صداقت در گزارش‌ها، عمل به وعده‌ها، ثبات شغلی، کارگروهی، حفظ شان نخبگان از جمله اصول حاکم در بنیاد ملی نخبگان محسوب می‌شوند.

n

n

nهمچنین دکتر سالارآملی، معاون امور بین‌الملل و انتقال فناوری‌ها نیز گزارشی از روند تاسیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دولت نهم و اهمیت جایگاه و ضرروت تاسیس این معاونت ارائه داد.

n

n

nدکتر موسوی موحدی به نمایندگی از اعضای شورای علمی نخبگان بنیاد ملی نخبگان هم گزارشی از فعالیت این شورا ارائه داد.

n

n

nدر ادامه این مراسم، دکتر سیدی، معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: دکتر سلطانخواه تلاش کرد که از پتانسیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بنیاد و بالعکس استفاده کند و پیوند خوبی را بین این دو نهاد برقرار کند که امیدواریم در آینده این پیوند باقی بماند و فعالیتها هماهنگ‌تر انجام شود.

n

n

nوی تاکید کرد: در بسیاری از کشورهای دنیا چنین نهادی مانند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وجود دارد و یکی از وظایف آن سیاستگذاری برای سازمان‌های مجری است.

n

n

nدر پایان دکتر دومیری گنجی، رئیس بنیاد نخبگان استان مازندران و دکتر عصاره، دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب ایرانی به نمایندگی از بنیادهای استانی نخبگان و ستادهای فناوری‌های راهبردی به ایراد سخنرانی پرداختند.

مطلب پیشنهادی:   ساخت نوعي باتري با قابليت شارژ با يك ضربه انگشت!

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!