rnrnrn
ژنراتور برق بادی با پروانه‌های هوشمند طراحی و ساخته شد

ژنراتور برق بادی با پروانه‌های هوشمند طراحی و ساخته شد

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



ژنراتور برق بادی با پروانه‌های هوشمند طراحی و ساخته شدReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:

nدانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار موفق به ثبت اختراع ژنراتور برق بادی با پروانه‌های هوشمند شد.

————————————-

nبه گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، زهرا رمضانی‌ثانی، دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار موفق به ساخت ژنراتور برق بادی با پروانه‌های هوشمند شد.

n

n

nوی که سابقه‌ی طراحی و ساخت سیستم بانک اطلاعاتی جامع نهضت سوادآموزی و سیستم بانک اطلاعاتی مسکن مهر سبزوار را در کارنامه‌ی خود دارد با اشاره به نوع سیستم به‌کار رفته در ژنراتور برق بادی با پروانه‌های هوشمند اظهار داشت: این سیستم از نوع داریوس کامپلکس و به ارتفاع ۷٫۲۵ متر از سطح زمین می‌باشد.

n

n

nرمضانی‌ثانی خاطرنشان کرد: در این سیستم، تعداد شش پروانه به‌ طول یک متر و با سرعت بادی استاندارد سه متر بر ثانیه و بیست دور در دقیقه به تولید انرژی می‌پردازند.

n

n

nاین دانشجوی واحد دانشگاه آزاد سبزوار تصریح کرد: استفاده از سیستم گیربکس به ‌منظور کنترل سرعت چرخش پروانه‌ها، استفاده از سیستم هوشمند داریوس در پروانه‌ها، استفاده از سیستم شارژ کنترلر در جهت کنترل ولتاژ ژنراتور، استفاده از سیستم تاور (برج نگهدارنده) جهت ثبات بادگیر، گوشه‌ای از قابلیت‌ها و ویژگی‌های ژنراتور برق بادی با پروانه‌های هوشمند است.

n

n

nوی ادامه داد: وجود پروانه‌های هوشمند که هم‌راستا با جریان باد تغییر مسیر می‌دهند سبب افزایش راندمان می‌شوند.

n

n

nرمضانی‌ثانی تصریح کرد که طراحی و محاسبات سیستم و بخش‌های مختلف ژنراتور با همکاری یاسین روحانی همسر وی انجام گرفته و در نهایت به‌صورت کیت، آماده و اسمبل شده است.

مطلب پیشنهادی:   ایران جزو 5کشور برتر دنیا در دانش‌نانو

n

n

nوی با اشاره به وجود گیربکس افزاینده‌ی شفت در این سیستم اظهار داشت: برای رسیدن به سرعت مورد نیاز برای ژنراتور نیاز به طراحی و ساخت گیربکس افزاینده‌ی شفت مستقیم بود که این مورد نیز علاوه بر پروانه‌های هوشمند، جزو نقاط قوت و منحصر به ‌فرد این سیستم است.

n

n

nدانشجوی مخترع شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار تصریح کرد: این سیستم با توجه به شرایط اقلیمی کشور و تغییرات جوی مناطق مختلف، به‌صورت صد در صد داخلی طراحی و ساخته شده است.

‘, ۱, ۲۰, ‘۲۰۱۲-۱۲-۰۹ ۱۸:۵۶:۴۷’, ۷۵۰, ‘

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!